Muški vokalni ansambl

Muški vokalni ansambl Ivan Goran Kovačić nastupio je na Božićnom koncertu u Donjoj Stubici, prenosimo iz objave na https://www.facebook.com/pg/zvskudstubica/posts/

“U petak 27.12.2019.g. u Crkvi Presvetog Trojstva u Donjoj Stubici održan je tradicionalni Božićni koncert u organizaciji Kulturno umjetničkog društva „Stubica“ i Puhačkog orkestra Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Stubica.

Uz izvrsne goste zbora Kulturno umjetničkog društva „Naša lipa“ Tuhelj , muškog zbora Studentsko kulturno umjetničkog društva „Ivan Goran Kovačić“ i solista na harmonici, studenta muzičke akademije u Puli, Silvia Grdena, nastupili su i domaćini. Bogat repertoar tradicijskih božićnih pjesama i instrumentalnih izvedbi publika je nagradila gromoglasnim pljeskom.”

Još jednom zahvaljujemo izvrsnim domaćinima na organizaciji, prijemu i ugodnom druženju!

Sretan Božić i Novu Godinu žele vam svima dirigent Lobel Filipić i pjevači Muškog vokalnog ansambla Ivan Goran Kovačić

U crkvi Župe i svetišta Sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu u Zagrebu 30.11.2019. Muški vokalni ansambl Ivan Goran Kovačić sudjelovao je na 16. tradicionalnom goranskom susretu u organizaciji Društva Goranin iz Zagreba, pored Mješovitog zbora Gimpl iz Ravne Gore.

MVA Ivan Goran Kovačić, pod ravnanjem dirigenta Lobela Filipića sudjelovao je pjevanjem na Misnom slavlju i koncertom, izvevši skladbe:
Primi darove, Kad se Bog čovik učini, Kad se Isus ditić u Betlem porodi, White Christmas, te zajedno s MZ Gimpl iz Ravne Gore: Goranska himna i Preveliku radost navišćujem vama.

More Articles...